Vi søker Byråleder Media

Ko&Co tilbyr kommunikasjonsrådgivning og utvikler helhetlige kampanjer med innhold og spredning. Vi lager nettsider, reklamekonsepter og kjøper medieplassering med presisjon.

Vi ansatte i fjor en byråleder for reklame og tydeliggjør vårt tilbud når én av våre mest erfarne rådgivere tar et utvidet ansvar for innsikt og dokumentasjon. Derfor lyser vi ut stillingen som Byråleder Media.

Vår nye Byråleder Media skal beherske ytterligere styrke oss på performance marketing. Vi ønsker å tiltrekke oss en fagperson som løfter både vår kompetanse og kapasitet på området. Du får personalansvar for 2 personer samt fagansvar for ytterligere 2 medarbeidere.

Du er erfaren med Google og performance som fagområde. Du får energi av å jobbe med våre kunder innen telekom., bolig og finans. Du følger aktivt med i mediebildet og skal i stor grad bestemme hvilken kurs Ko&Co velger i et landskap i endring:

  • Du er tiltenkt en rolle der din erfaring og forretningsforståelse gjør at våre kunder ser Ko&Co som en vesentlig bidragsyter til stor verdiskapning i egne og betalte flater.
  • Personalerfaring er ingen forutsetning så lenge du er interessert i å lede og utvikle mennesker.
  • Partnermodell er under utvikling.

Vi er Ko&Co

Vi er 10 ansatte, og i tillegg et knippe faste freelancere. Vi holder til ved Youngstorget i Oslo.

Vi er lykkelige som et uavhengig, agilt byrå. På vegne av våre kunder dyrker vi effekt i samspillet mellom innhold og spredning. Gode ideer – smart plassert! Se gjerne igjennom noen av våre beste caser her på nettsiden vår.

Vår rekrutterer Lars Kvam Kristoffersen i Wicklund-Hansen Int’l AS mottar CV og søknad på lars@wicklund-hansen.no og kan også nås tlf 977 77 776. CEO i Ko&Co, Nina Marie Hølke er også tilgjengelig for spørsmål på tlf 416 17 300.

Søknadsfrist: Løpende intervjuer dog senest 20. september.

Skriv en kommentar

Laster