Match Mats

Prosjektet
Match Mats er et innsamlingsprosjekt startet av Mats Zuccarello, i samarbeid med en rekke bedrifter. Prosjektet går ut på at for hvert poeng Mats får i sine kamper, vil han donere 1 000 kr til Zuccarellostiftelsen. Prosjektets samarbeidspartnere vil matche den totale summen i slutten av sesongen. Dette er en unik og morsom måte for bedrifter å gi sin støtte til stiftelsen på.

Oppdrag
KO OG CO har designet nettsiden som henter ut data fra NHL sine sider ved hjelp av et API. På denne måten kan hvem som helst gå inn og følge med på Mats sine poeng og innsamlingen. I tillegg vises resultater og videoklipp med høydepunkter fra tidligere kamper. Informasjon om prosjektet ble publisert i sosiale medier og gjennom annonsering mot bedrifter på LinkedIn. Stiftelsen har også vært i direkte kontakt med bedrifter og samarbeidspartnere. 23 bedrifter har deltatt på innsamlingen.

Til tross for Covid19 og en forsinket oppstart for Mats etter operasjon i håndleddet, har innsamlingen blitt en stor suksess. Med sine 35 poeng har Mats og bedriftene til sammen samlet inn 840 000 kr til Zuccarellostiftelsen. Match Mats fortsetter neste sesong og vi håper at enda flere bedrifter ønsker å bli med på prosjektet og gi sin støtte. 

Zuccarellostiftelsen jobber for at alle barn skal få muligheten til å være med på idrett og fysisk aktivitet, uavhengig økonomisk bakgrunn. Arbeidet stiftelsen gjør har blitt viktigere enn noensinne, særlig etter pandemien og nedstengning av samfunnet som har rammet barn og unge hardt. 

Vi heier på Mats og gleder oss til neste innsamlingsrunde!

KUNDE

Zuccarellostiftelsen

OPPGAVE

Innsamlingsprosjekt

TJENESTER

Logo
Webdesign
Medierådgivning og -kjøp