Kunde

Zuccarellostiftelsen

Prosjekt

Kom på banen

Tjenester

Kreativt konsept og kampanjeutforming
Medierådgivning og -kjøp

Kom på banen

Bakgrunn

Hele 115 000 barn i Norge vokser opp i lavinntekstshjem, og har dermed ikke de samme mulighetene til å delta i idrett. Etter korona-krisen kan økte økonomiske forskjeller føre til at enda flere blir stående på sidelinja, mens resten får gjøre comeback.

Zuccarellostiftelsen jobber for at alle skal få være med, uavhengig av bosted, økonomi og bakgrunn. Dessverre er det mange som hverken kjenner til problemet eller stiftelsen. Det er spesielt synd med tanke på rammede familier, som ikke vet at de kan søke støtte. 

Innsikten og løsningen

Barnas “Alt blir bra”-tegninger ble et symbol på håp. Når samfunnet og idretten åpner igjen vil mange barn dessverre oppleve at ikke alt blir like bra for alle. Dette ønsket vi å belyse ved å spørre: «Blir alt bra?». 

I tillegg til å fortelle dette gjennom film, inviterte vi folk som engasjerer seg i idrett til å ta del i kampanjen med sin egen personlige vri. Ved å dele ut nesten tomme kampanjeplakater som ledet til landingssiden, kunne folk selv dekorere og henge opp, eller dele på sosiale medier.

Kampanjen

En rekke idrettsklubber ønsket å bidra, og dette resulterte i hundrevis av unike håndtegnede kampanjeplakater spredt på klubbhus over hele Norge. På den måten kan vi treffe alle tilknyttet de gjeldende klubbene, samt alle motstanderlag som kommer for å spille kamper.

I tillegg har flere idrettsutøvere og andre kjente profiler latt seg engasjere og deltatt via egne sosiale medier. Engasjementet førte til at Aftenposten Jr. publiserte en sak om “Kom på banen”-kampanjen og problemet med utenforskap fra idretten.

Konsept, landingsside og visuelle elementer er produsert av KO OG CO. Kampanjens video er produsert av Ellevill.

Play Video

Om oss

Som et reklame- og mediebyrå hjelper vi deg og din bedrift med produksjon av godt innhold og riktig plassering. Er du på jakt etter en samarbeidspartner som forstår at engasjerende reklame driver trafikk til nettsiden din, og hva som skal til for å konvertere mest mulig av denne trafikken til salg? Ta kontakt for å høre om hvordan vi hjelper våre kunder med å nå deres mål, eller kom innom for en hyggelig kaffe på Rodeløkka!