Kunde

PrivatMegleren

Prosjekt

Nybygg

Tjenester

Kreativt konsept og utforming

Fra tomt til solgt

Oppgaven

PrivatMegleren Nybygg ønsket en video som kunne presentere dem og det de driver med til utbyggere og andre potensielle samarbeidspartnere.

Det var to mål med videoen. Det første var å få flere til å ville møte med PrivatMegleren, og vurdere dem til sine Nybygg-prosjekter. Det andre var at videoen skulle være en intro som setter stemningen i møter, og frigjør mer tid til å snakke om prosjekter.

Innsikten og løsningen

Mange utbyggere bruker kun meglere i sluttfasen av prosjekter, for å markedsføre og selge de ferdige boligene. Vi ønsket at flere skulle se verdien av å involvere meglere helt fra start.

Løsningen ble en animasjonsvideo som understreker at meglernes innsikt om målgrupper og nærområder øker verdien på byggeprosjekter. Og at det kan være nyttig å ha alt av PrivatMeglerens kompetanse og verktøy tilgjengelig gjennom hele prosessen. Med andre ord: PrivatMegleren Nybygg tar deg fra tomt til solgt.

Konsept er produsert av KO OG CO.
Animasjon er laget av Magnus Line.

Om oss

Som et reklame- og mediebyrå hjelper vi deg og din bedrift med produksjon av godt innhold og riktig plassering. Er du på jakt etter en samarbeidspartner som forstår at engasjerende reklame driver trafikk til nettsiden din, og hva som skal til for å konvertere mest mulig av denne trafikken til salg? Ta kontakt for å høre om hvordan vi hjelper våre kunder med å nå deres mål, eller kom innom for en hyggelig kaffe på Rodeløkka!