Kunde

PrivatMegleren KJØP

Prosjekt

Stå sterkere

Tjenester

Kreativt konsept og kampanjeutforming
Medierådgivning og -kjøp

Stå sterkere med PrivatMegleren KJØP

Oppgaven

PrivatMegleren ønsket en lanseringskampanje for den nye tjenesten KJØP, som tilbyr kjøpere å få råd og hjelp til å kjøpe bolig. Fra research og sondering i markedet helt frem til visning og kontraktsunderskrivelse – en eiendomsmegler rådgir og jobber for deg hele veien.

Innsikten og løsningen

Kjøpsmegling er et kjent konsept i andre land, men helt nytt for det norske boligmarkedet. Det ble derfor viktig å være tydelig på hvilken verdi kjøpsmegling har for målgruppen. Målgruppen er ressurssterke mennesker som ønsker eksklusive boliger. De har ofte høye forventninger og krav, som gjør boligjakten vanskelig og tidkrevende. Løsningen ble derfor en nasjonal kampanje hvor PrivatMeglerens ekspertise innen strategi og taktikk ble satt fremst, med payoff «Stå sterkere».

Kampanjen

I tillegg til printannonser og adshels, ble kampanjen kjørt på digitale boards og skjermer på t-banestasjoner og på utvalgte kjøpesentre.

Om oss

Som et reklame- og mediebyrå hjelper vi deg og din bedrift med produksjon av godt innhold og riktig plassering. Er du på jakt etter en samarbeidspartner som forstår at engasjerende reklame driver trafikk til nettsiden din, og hva som skal til for å konvertere mest mulig av denne trafikken til salg? Ta kontakt for å høre om hvordan vi hjelper våre kunder med å nå deres mål, eller kom innom for en hyggelig kaffe på Rodeløkka!