Kunde

OBOS Eiendomsforvaltning

Prosjekt

Enklere sagt OG gjort

Tjenester

Kreativt konsept og kampanjeutforming
Medierådgivning og -kjøp

Enklere sagt OG gjort

Oppgaven

Det er lav kjennskap til at man fritt kan velge forvalter, og hva de ulike forvalterne tilbyr. Kommunikasjonsoppgaven ble derfor både å gjøre det kjent at man står fritt til å velge, og å få styrer til å foretrekke OBOS Eiendomsforvaltning. Samtidig skulle det skapes et helt nytt langsiktig konsept, som kan brukes fleksibelt i mange ulike sammenhenger.

Innsikten og løsningen

Vi har jobbet ut fra innsikten om at det er lett for beboere å irritere seg over alt som burde vært gjort. Alle som har sittet i et styre vet derimot at det å faktisk få ting gjennomført som regel er mer komplisert enn man tror. Det er med andre ord enklere sagt enn gjort.

OBOS Eiendomsforvaltning tilbyr den mest komplette leveransen av tjenester og digitale løsninger. Dette inkluderer kommunikasjonsportalen «Vibbo», som gjør det lettere for styrer og beboere å snakke sammen, og verktøyet «Styrerommet» som effektiviserer styrearbeidet. Med OBOS som forvalter blir det rett og slett – enklere sagt OG gjort.

Årsmøte, budsjett, rehabilitering, juridisk bistand? Med konseptet «enklere sagt OG gjort» svarer vi på alle spørsmål og utfordringer som både styrer og beboere møter.

Kampanjen

Kampanje-uttakene besto av fire 15-sekunders og to 6-sekunders animasjonsvideoer til sosiale medier. I tillegg ble det laget bannerannonser og dm. Alt ledet til en landingsside som viser løsningen på en kreativ og oversiktlig måte. Illustrasjon og animasjon er laget av Magnus Line.

Om oss

Som et reklame- og mediebyrå hjelper vi deg og din bedrift med produksjon av godt innhold og riktig plassering. Er du på jakt etter en samarbeidspartner som forstår at engasjerende reklame driver trafikk til nettsiden din, og hva som skal til for å konvertere mest mulig av denne trafikken til salg? Ta kontakt for å høre om hvordan vi hjelper våre kunder med å nå deres mål, eller kom innom for en hyggelig kaffe på Rodeløkka!