Comeback – Idrettsglede for alle

Zuccarellostiftelsen ble etablert i 2016, og er et personlig initiativ fra en av Norges største hockeyprofiler – Mats Zuccarello. Stiftelsen jobber for å gi alle barn og unge muligheten til å delta i idrett og fysisk aktivitet – uavhengig av bakgrunn, bosted og økonomi.

Kampanje

Comeback er en innsamlingsaksjon for barn i Norge som står i fare for å havne utenfor idretten. Konsekvensene av koronaviruset førte til at mange foreldre ville slite økonomisk, og dermed ikke lenger kunne betale for klubbkontingent eller skaffe nødvendig treningsklær og utstyr til barna sine. Prosjektet startet først og fremst som et initiativ fra Mats Zuccarello og Bjarte Myrhol, men flere idrettsstjerner, bedrifter og privatpersoner fulgte etter for å bidra til innsamlingsaksjonen.

Pengene som samles inn forvaltes av Zuccarellostiftelsen, og gis til de som trenger det aller mest. En redningspakke til barna, den dagen idretten endelig skulle starte opp igjen.

Oppdrag

KO OG CO fikk i oppdrag å utforme logo, design og produksjon av kampanjeside, lage mal for bedriftspresentasjon, opprette innsamlingsaksjon på Facebook, annonsering og publisere innhold i SoMe-kanaler.

Foreløpig innsamlet beløp

1 074 799,-

Comeback-logo-2000x850

KUNDE

Zuccarellostiftelsen

OPPGAVE

Innsamlingskampanje

TJENESTER

Logo- og profildesign
Webdesign
SoMe
Medierådgivning og -kjøp