BoKlok åpner døren til boligmarkedet

Med rentejusteringer og stadig stigende boligpriser er det 2/3 av befolkningen som ikke har mulighet til å kjøpe egen bolig. Dette ønsker BoKlok å gjøre noe med. BoKlok sitt mål er å bygge boliger raskt og rimelig til en fast pris, slik at kundene deres kan få en bolig av høy kvalitet til en lav sum.

Kampanje

I et markedet der døren lukkes, vil BoKlok åpne den for flere. Men, for å påvirke kommuner og politikere i de ulike nedslagsfeltene, trengte BoKlok hjelp av målgruppene til å aktivere politikerne. Derfor utviklet vi en kampanje som fokuserer på at vi sammen kan skape et mer rettferdig boligmarked, ved å vise politikerne i lokalområdene at vi trenger endringer. Kampanjen lot publikum sende inn sin stemme til et mer rettferdig boligmarked, hvor BoKlok senere tok kontakt med lokalpolitikerne for å diskutere mulig prosjekt og forklare hvordan BoKlok kan bidra til et bedre boligmarked.

Resultat

Gjennom kampanjeperioden mottok BoKlok et høyt antall stemmer som de kunne frembringe til lokalpolitikerne i samme område og forklare hvordan BoKlok sin forretningside er lønnsom for alle parter.

KUNDE

BoKlok

OPPGAVE

Aktiviserings- og opplysningskampanje

TJENESTER

Kreativt konsept og gjennomføring
Animasjon
Medierådgivning og -kjøp