BoKlok åpner døren til boligmarkedet

Med rentejusteringer og stadig stigende boligpriser er det 2/3 av befolkningen som ikke har mulighet til å kjøpe egen bolig. Dette ønsker BoKlok å gjøre noe med. BoKlok sitt mål er å bygge boliger raskt og rimelig til en fast pris, slik at kundene deres kan få en bolig av høy kvalitet til en lav sum.

Kampanje

I et markedet der døren lukkes, vil BoKlok åpne den for flere. Men, for å påvirke kommuner og politikere i de ulike nedslagsfeltene, trengte BoKlok hjelp av målgruppene til å aktivere politikerne. Derfor utviklet vi en kampanje som fokuserer på at vi sammen kan skape et mer rettferdig boligmarked, ved å vise politikerne i lokalområdene at vi trenger endringer. Kampanjen lot publikum sende inn sin stemme til et mer rettferdig boligmarked, hvor BoKlok senere tok kontakt med lokalpolitikerne for å diskutere mulig prosjekt og forklare hvordan BoKlok kan bidra til et bedre boligmarked.

Resultat

Gjennom kampanjeperioden mottok BoKlok et høyt antall stemmer som de kunne frembringe til lokalpolitikerne i samme område og forklare hvordan BoKlok sin forretningside er lønnsom for alle parter.

KUNDE

BoKlok

OPPGAVE

Aktiviserings- og opplysningskampanje

TJENESTER

Kreativt konsept og gjennomføring
Animasjon
Medierådgivning og -kjøp

Om oss

Som et reklame- og mediebyrå hjelper vi deg og din bedrift med produksjon av godt innhold og riktig plassering. Er du på jakt etter en samarbeidspartner som forstår at engasjerende reklame driver trafikk til nettsiden din, og hva som skal til for å konvertere mest mulig av denne trafikken til salg? Ta kontakt for å høre om hvordan vi hjelper våre kunder med å nå deres mål, eller kom innom for en hyggelig kaffe på Rodeløkka!