Kurs og Kompetanseheving


Medieutviklingen og medievanene har endret seg radikalt de siste årene. Utviklingen av nye plattformer, tjenester og produkter gir annonsørene i medielandskapet flere muligheter enn før. Samtidig har det blitt mer komplisert å beherske de ulike digitale disiplinene innen digital markedsføring. Hvordan jobbe med digitale kanaler, søk og webanalyse, og hvordan fungerer programmatiske kjøp og bruk av data? Dette er bare noen av emnene du vil lære mer om på våre kurs.

Kursholderne fra Ko&Co startet i sin tid «Internettskolen» og har undervist mer enn 1200 deltakere i fagfeltet digital markedsføring de siste 11 årene. Tilbudet og innholdet i skolen har hele tiden blitt tilpasset til utviklingen, utfordringene og behovet mediebransjen har hatt.

Vi skreddersyr mer enn gjerne et kursopplegg for deg og din bedrift avhengig av behov og nivå. Les mer om våre kurs under og ta kontakt med tore@koogco for en nærmere prat.

 • Kurs i digital markedsføring (tidligere Internettskolen)

  Kurset har til hensikt å gi en grunnleggende og utvidet innføring i fagfeltet digital markedsføring. Vi går i dybden på mediemarkedet med gjennomgang av medie-og kommunikasjonsstrategier tilpasset egne, betalte og fortjente medier. Vi ser også på utviklingen av digitale medier, programmatiske kjøp og hvilke trender som påvirker verdikjedene til mediene og annonsører.

 • Facebookkurs for annonsører

  Finnes det mer effektive måter å nå nye kunder på via sosiale medier? Utnytter du data kreativt på tvers av Facebook og andre annonser? Disse og mange andre spørsmål vil vi hjelpe dere å finne svaret på i dette Facebookkurset. For mer info og påmelding: http://bit.ly/2cDRSo1

 • Påvirkningsteknikker i Sosiale medier

  Vi tror gjerne at folk tar gjennomtenkte valg hele tiden. Realiteten er ganske annerledes. Vi har forsket på hvordan Robert Cialdini sine snarveier for påvirkning kan overføres til sosiale medier. Bruker man disse øker sjansen for at målgruppen blir påvirket av din markedsføring. Ta kontakt for tilpasset kursopplegg for din bedrift.

 • Coaching

  Ko&Co har de siste årene gjennomført ulike kompetanseprogram med individuell tilpasning. Det er ikke alltid at et kurs dekker alle læringsbehovene for den enkelte, noen trenger mer av det andre trenger mindre av. Da kan 1 til 1 samtaler være mer nyttig. Ta kontakt med nina@koogco for referanser og mer info.

Laster