Budget Bilutleie


Billy

OppgaveBudget ønsket å styrke merkevaren i relevant målgruppe (18-35). Hovedmålet var å plassere Budget som prioritert tjenesteleverandør og skape positiv branding. Delmålene var å øke kjennskap, og oppslutning i sosiale medier.

KampanjenVi introduserte Billy – en Mini kabriolet unge mennesker kunne låne for 1 krone dagen. Billy kunne utelukkende bookes via Facebook-sidene til Budget Bilutleie. Du kunne låne Billy i opptil 3 dager, og levere han hvor du selv ønsket (innen Norges grenser). Hver gang Billy kom inn fra tur, så sa vi fra på Budget sine Facebook-sider. Da kunne folk i det aktuelle området booke han (via custom page på Facebook), og bli trukket ut som Billys neste sjåfør. Så fortsetter reisen videre gjennom landet.

Vi skapte en kampanje som hadde som mål å plassere Budget top-of-mind og skape positive opplevelser. Vi ønsket en leveranse som produserte content tilbake til Budget og orienterte seg mot unge brukere i sosiale medier. Ved å la deltagere reise gjennom Norge og skape sine egne opplevelser så fikk Budget tilbake bilder, videoer, delinger, snaps, insta-tags og alt der imellom. Ren entusiasme basert på verdifulle opplevelser.

Til kampanjen produserte vi kreativt konsept, strategi, tekst, foto, film, visueller og utførte alt fra start til slutt. Vi startet kampanjen ved å få blogger Ida Wulff til å teste Billy en helg. Samtidig lanserte vi kampanjen gjennom facebookannonsering, hvor vi sa vi fra om at aktuell demografi nå kunne man få seg en heftig roadtrip til 1 krone dagen. I tillegg til valgfri destinasjon for sjåførene krydret vi sommerens kjøreturer med VIP-billetter og til Over Oslo, Palmesus og Øya-festivalen.

Resultatet var en massiv respons hos målgruppen, og tusenvis av deltagere som ønsket å booke Billy sommeren 2016. Vi så et kjempeengasjement hos eksisterende følgere på Facebook, og vervet i løpet av kampanjen inn en drøss nye følgere. Bare på Facebook økte antall følgere med over 25%, og masse nytt content ble delt daglig, både fra Budget og mellom brukerne.

Palmesus
Laster