Karriere

Velkommen til KO OG CO. Et sted hvor folk har det godt.

Da Nina startet KO OG CO i 2012 var drømmen å skape et fullservicebyrå hvor folk skulle ha det godt,kombinert med et sterkt fokus om å skape lønnsom vekst for både oss selv og våre kunder. Det begynner å bli lenge siden, men grunnverdiene lever vi fortsatt etter.

Her bor vi

Vi holder til i Freiafabrikken midt på Grünerløkka, med alt Løkka har å by på rett rundt hjørnet.

Vi har ingen solospillere

I KO OG CO tar vi vare på hverandre, det er lave skuldre og ingen solospillere. Ikke fordi at vi ikke tror på å dyrke talentet til hver enkelt, men ingen av våre leveranser blir best uten lagspill og samarbeid på tvers av fagdisipliner.

Vi har fellessamlinger to ganger i uka. Da møtes vi rundt langbordet vårt og går gjennom prosjekter og hva som ellers skjer.

Slik sørger vi for at alle vet hva som foregår, at alle har de ressursene som trengs og ikke minst muligheten til å både gi og få innspill på ulike oppgaver.

Jobb er jobb

Vi tror ikke at jobben er «en del av familien» og at jobb er «litt som hjemme». Kreativitet trenger frihet og pusterom. Folk får energi og ny input av å ha tid og overskudd til alt det som skjer etter arbeidstid. Vårt mål er derfor ikke at våre ansatte skal bo på jobb eller at alle fellesaktiviteter alltid innebærer sene kvelder og (for) mye alkohol.

Det eneste byrået uten overtid bakt inn i lønna?

De fleste byråer krever at du jobber overtid, med overtid «bakt inn i lønna». Slik er det ikke hos oss. Hos oss avspaserer du timene du jobber over. Det er ingen selvfølge i vår bransje, men er sånn det burde være. Det betyr ikke at du tjener mindre i KO OG CO, vi stjeler bare ikke tiden din.

Ferie

Alle ansatte har 6 ukers ferie. Vi holder stengt tre uker i forbindelse med fellesferien, noen dager i jula og i forbindelse med påske. De resterende dagene kan du kose deg med, slik det passer deg. 

Faglig utvikling

Vi har tro på å utvikle den enkelte, men enda mer tro på å dele kunnskap med hverandre. Skal du på et kurs i en eller annen form, oppfordres du til å dele det du har lært med resten av byrået. Det er satt av budsjetter til både utvikling av den enkelte og av avdelingen. Hva vi bruker pengene på, varierer. Noen ganger er det hva vi som gruppe trenger, andre ganger hva hver og enkelt har behov for. 

Vi velger oss ulike temaer vi fordyper oss i sammen. Akkurat nå er det AI som står på menyen for hele byrået.

Hjemmekontor og bortekontor

For fellesskapet er det best om vi er på jobb, men vi liker frihet.

Hjemmekontor tar vi når det passer best, uten noen mer grunn enn det. Vi avklarer selvfølgelig med de vi samarbeider med, slik at det ikke blir noen ulemper.

Bortekontor er også greit hos oss. Det er igjen dette med balanse og sunn fornuft.

Ledige stillinger

Om oss

Som et reklame- og mediebyrå hjelper vi deg og din bedrift med produksjon av godt innhold og riktig plassering. Er du på jakt etter en samarbeidspartner som forstår at engasjerende reklame driver trafikk til nettsiden din, og hva som skal til for å konvertere mest mulig av denne trafikken til salg? Ta kontakt for å høre om hvordan vi hjelper våre kunder med å nå deres mål, eller kom innom for en hyggelig kaffe på Rodeløkka!