Nye hoder til Ko&Co

Ko&Co fyller på med to digitale hoder til vår mediekjøpsavdeling.

Kjersti Nelson Levina er ansatt som Performance rådgiver, og vil hovedsakelig jobbe med programmatic buying særlig innenfor søk og RTB. Kjersti har jobbet som journalist og reporter siden 2007 i blant annet E24, TV2 og Radio Norge. Hun har også jobbet med PR-journalistikk. Bosatt i Russland i 3 år hvor hun har jobbet med med e-commerce og internett start-ups, og som reporter for TV2 og Radio Norge. (DSP platform, Black Friday). I tillegg har hun fungert som ekspertkommentator for russiske medier.

Kjersti snakker dessuten flytende russisk og er utdannet som Økonomisk journalist ved BI og Siviløkonom (spesialisering innen petroleum) ved HHB og MGIMO – som er Russlands ledende diplomatuniversitet.

6. oktober startet også Elisabeth Nordahl som digital planner i Ko&Co. Elisabeth vil inngå på våre kundeteam, og bli en verdifull ressurs for kampanjers implementering og løpende optimalisering.
Elisabeth har en bachelor i økonomi og administrasjon fra BI og har gjennom de siste årene jobbet med kundeservice og webrelaterte oppgaver hos Fitness Group Nordic AS, samt vært foredragsholder og idrettsassistent hos Active Education.

Skriv en kommentar

Laster