Nye digitale hoder til Ko&Co

Ko&Co styrker seg på rådgivning og har utvidet rådgiveravdelingen med to nye ansatte. Ida Kristine Tømmervik skal jobbe som Performance rådgiver og Hilde Marie Gundersen som leder for salg og markedsføring.

Ida Kristine er nyutdannet fra NITH og Westerdals med en bachelorgrad i IT, med fordypning i Digital Markedsføring. Det siste året har hun jobbet deltid som digital markedsfører i Markedssjefene. Hun skal jobbe med Adwords og Googleproduktene.

Hilde Marie kommer sist fra stillingen som Produktsjef for Webtraffic/Schibsted med ansvar for strategi, kommunikasjon, produktutvikling og prosjektledelse for kommersielle displayprodukter. Hilde Marie vil ha ansvar for salg og markedsføring mot eksisterende og nye kunder og hun vil jobbe tverrfaglig både på konsept, nettstedsutvikling, medierådgivning og kommunikasjon. Hilde Marie vil også jobbe som medie- og kommunikasjonsrådgiver for egne kunder.

Vi er veldig glade for at Ida Kristine og Hilde Marie valgte å komme til Ko&Co. Deres kompetanse vil styrke teamet med deres tverrfaglige bakgrunn innen teknologi, kommunikasjon og mediefaget, sier Tore Tomasgaard som er leder for rådgiverne i Ko&Co.

Skriv en kommentar

Laster