Hvordan gjøre markedsføringen din på Instagram enklere

Enkle tips for å gjøre deg som instagrammarkedsfører bedre.

Primary for Instagram

instagram flere profiler                  instagram for flere profiler

Har du flere instagramprofiler du håndterer? Med Primary slipper du logge ut av en profil for så å logge inn på en ny for å se på og håndtere bildene dine. Du kan også lage lister basert på hashtags og brukere. Dessverre kan du fremdeles kun poste med Instagram sin egen applikasjon. Denne applikasjonen passer utmerket for markedsførere som poster for seg selv, for bedriften de jobber i og for strikkeklubben som er inspirasjonsprosjektet på si. For eksempel.

Like to know it

liketoknowit

«- Hvor har du kjøpt den jakka?». Dette er spørsmål motebloggere får mange ganger om dagen. RewardStyle har laget en spennende applikasjon, Liketoknow.it,  som hjelper bloggere å enkelt dele hvor de har kjøpt plaggende de har på seg, og hvor du ved få tastetrykk kan kjøpe de samme. Applikasjonen fungerer slik at er du bruker av tjenesten og trykker «hjerte» på Instagrambildet til bloggeren vil du få en e-post med handlelisten til nettopp dette antrekket. Muligheten er åpen for alle. Kaetleen Andrews, ansvarlig for utviklingen av Liketoknowit sier til Digiday.com  at de sender ut 1,5 millioner e-poster daglig basert på sine 100 000 brukere. Hun forteller videre at konverteringen fra noen trykker «hjerte»  til kjøp av produkt er fra 1 til 2,5%.

Du starter med å signe deg opp som bruker på liketoknow.it. Deretter kan du scrolle deg gjennom bilder merket med #liktoknowit og teste ut.
Dette er en god mulighet for deg som e-handelsaktør å gi en enklere vei til handlevognen i butikken din. Les her hvordan Vouge bruker Like to know it.

Touch Retouch


instagram
Dette er et kjekt og enklet ryddeverktøy der du kan ta vekk uønskede ledninger i et bilde, personer som hopper inn i bakgrunnen eller andre uønskede småting du ikke så da du opprinnelig tok bildet. Her eksemplifisert med opprydding og fordufting av lekne skientusiaster. Jeg er en utålmodig sjel og ble litt ekstra utålmodig i bruk av stempelet for å finne riktig nyanse av bakgrunnen jeg skulle kopiere, derfor anbefaler jeg overflater uten så mange fargenyanser. En bra applikasjon å bruke for å slippe ta bildene din gjennom fotoredigeringer på datamaskinen.

Ønsker du tips og råd til hvordan du kan maksimere din kommunikasjon på Instagram eller i andre sosiale medier, kom gjerne innom på en kaffe med meg.

Skriv en kommentar

Laster