KO OG CO jobber fra hjemmekontor​

KO OG CO følger myndighetenes retningslinjer for å begrense spredningen av smitte, og vi jobber derfor operativt fra hjemmekontor. I tillegg til å begrense spredning av koronaviruset, er det viktig å sikre at vi har en jobb å komme tilbake til og at våres kunders behov blir ivaretatt på best mulig måte i denne spesielle tiden.

Dugnaden som vi alle er en del av nå er viktig for å stoppe spredningen av koronaviruset, samtidig er det viktig at vi holder hjulene i gang på best mulig måte for å sikre næringsliv og samfunn i etterkant av dette. Våre tanker går til alle helsearbeidere som hver dag står på som helter for å redusere smittefare, pleie syke og stå i frontlinjene for det som nå vi alle er vitne til.

Vi i KO OG CO holder ingen fysiske møter i denne perioden, men bruker ulike videoverktøy og plattformer til prosjektmøter for å sikre fremdrift og diskutere løsninger på oppdrag innen kommunikasjon, markedsføring og design. Det er vanskelig å spå hvordan de neste ukene vil bli, men omstilling og tilpasning er nå viktig for å ivareta våre kunders behov samtidig som vi reduserer smittefaren på best mulig måte.

Har du spørsmål, eller vil diskutere oppdrag av ulike omfang har alle våre rådgivere tid til en digital kopp kaffe fra sine hjemmekontor – velkommen skal du være.

Ta vare på deg selv og de rundt deg!

Beste hilsen fra oss i KO OG CO